Pilat en Pilat Famylje Collection

De meubels uit de Famylje Collection van Pilat en Pilat zijn veel verkocht en het aantal liefhebbers van Polat en Pilat design meubilair neemt ieder jaar gestaag toe. Het woord famylje is overigens een Fries woord en dat betekent familie. In deze collectie zul je dan ook allerlei namen tegenkomen. Ze verkopen onder meer tafels, bureaus, stoelen en banken, bedden, bijzettafels, salontafels, kasten en dressoirs. Speciaal maatwerk is bij Pilat en Pilat ook mogelijk, waardoor je er zeker van bent dat je een uniek meubelstuk koopt. Er is zijn outlet meubels te vinden.

De Famylje Collection is verkrijgbaar bij Pilat en Pilat, maar je hebt ook diverse wooncenters die diverse meubelstukken vanuit de Famylje Collection verkopen. Onder meer Kok Wooncenter verkoopt meubilair uit de Famylje Collection.

Door de jarenlange ervaring die Pilat en Pilat vanaf de jaren zeventig heeft opgedaan is te zien dat ze echt vakwerk leveren. Voor advies kun je altijd naar één van de wooncenters of showrooms gaan. Een adviseur helpt je natuurlijk graag bij het uitzoeken van een meubelstuk. Een meubelstuk dat perfect past bij je interieur en één die ook past bij je eigen persoonlijke smaak. Pilat en Pilat heeft overigens zelf ook een showroom.